diumenge, d’octubre 30, 2011

Clínic Xavi Pascual


L’ENTRENADOR DEL BARÇA D’HANDBOL VA SER A VILANOVA AMB LA PROMOCIÓ DE L’ESPORTIU

Xavi Pascual va fer una interessant xerrada per a tècnics/es, pares i mares,  i jugadors/es  i va dirigir les activitats pels alevins, infantils i cadets al Poliesportiu del Garraf

 foto: Pedro P.
L’entrenador d’handbol del FC Barcelona, Xavi Pascual, va ser a la ciutat convidat pel Club Esportiu Vilanova, per a realitzar un seguit d’activitats de promoció de l’handbol.

La primera activitat va se la xerrada que es va desenvolupar a la Sala Polivalent del Camp de Futbol, on en presencia de la regidora d’Esports Blanca Albà , del President del club, Tomàs Rosalen i d’un nombrós públic, Pascual va comentar i explicar que representava entrenar un equip com el Barça, quines eren algunes de les seves estratègies, i sobre tot com es gestionava un grup d’alt rendiment com aquell, posant especial èmfasi en aquelles coses que no es veuen a la pista.

Desprès va ser el torn de les activitats a la pista del Poliesportiu. En companyia dels monitors/es i entrenadors/es del Club, Pascual va dirigir primer un treball en circuit pels jugadors alevins i infantils, i després un entrenament per l’equip cadet.

En aquesta activitat hi van participar una vuitantena de nois i noies de l’escola d’Handbol de l’Esportiu, provinents dels centres escolars que participen en el programa i dels equips propis del Club Esportiu. Els nois i les noies van poder gaudir d’entrenar amb un dels entrenadors de referència en el mon de l’handbol, i de sentir i seguir els seus consells i correccions, en el que va ser, per ells, sens dubte, una tarda inoblidable.



                                                                                               fotos: Núria Porras

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada